Om oss

Vår affärsverksamhet är ledarskapsutveckling både för den enskilda individen och för arbetslaget.

Säva Ledarskap AB erbjuder utbildningar inom ledarskap, teambuilding och personlig utveckling. Ledarskapskonsulterna och partners i bolaget är Nina Brunstedt som även är VD samt Mats Brunstedt.

Vi har mångårig erfarenhet från näringslivet. Mats har lång bakgrund som auktoriserad revisor och delägare i PriceWaterhouseCoopers. Nina har arbetat på Utrikesdepartementet som förhandlare i handelspolitiska frågor och med UD:s krishantering. Nina har även erfarenhet som lagledare för ryttarna på Paralympics och är diplomerad ledarskapscoach enligt ICF:s riktlinjer (International Coaching Federation). Idag är de företagare och driver tillsammans Säva Ridcenter AB som är en större ridskola.

Vårt arbetssätt är annorlunda eftersom vi arbetar tillsammans med hästar som blir dina arbetskollegor. Utbildningen är konkret, direkt och med humor och skapar långsiktiga effekter. Ingen kunskap behövs om hästar och vi rider inte utan är tillsammans med dem på marken.

HorseDream Partners
Säva Ledarskap AB är partner i HorseDream som startade 1997 i Tyskland. HorseDream har verksamhet
i 35 länder med ca 300 verksamma ledarskapscoacher.  För ytterligare information se hemsidan
www.HorseDream.com. Flera internationella företag har använt sig av HorseDream-konceptet för att skapa bättre ledarstrukturer och sammanhållning i sina företag. Dessa finns också listade på deras hemsida.

 

Säva Ledarskap AB är också medlemmar i den europeiska organisationen European Association for Horse
Assisted Education (EAHAE).

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *